REPTE: Acompanya’m!

Hola a tothom!

Estem confeccionant un mapa de pares de prematurs que ténen ganes de donar un cop de mà als nous pares de prematurs que surten de la UCI i que aquests últims per motius de distància o cures del seu/s nadon/s no sempre poden assistir als tallers i a les reunions de pares que des de l’associació es fan i necessitem parlar i compartir experiències amb algú que hagi passat el mateix.

Els primers mesos de vida dels nostres prematurs a casa és el més difícil, i és en el periode de temps, en els primers mesos, que els pares necessitem molt de recolzament. Per això si ets un pare/mare de prematur que has tingut els teus fills a la Maternitat, i vols participar en aques repte posa´t en contacte amb nosaltres al mitjançant el nostre correu electrònic:

prematursmaternitathclinic@gmail.com

Cal que indiquis en quína població vius ,i si hi han alguns altres municipis al voltant als que podries donar cobertura o quina zona de la teva població pots donar cobertura, en el cas que algun nou pare es posi en contacte amb tu.
Quín és el teu telèfon.

Hi han molts pares que necessiten, poder parlar, poder fer un refresc, poder passejar i que algú que ha passat per la mateixa experiència els escolti i els entengui . Moltes vegades quan comparteixes els teus neguits, tot es veu d’un altre color.

Pots veure aquí el mapa actual.

Acompanya’ns en aques nou repte!!

Comparteix